Våra kunder har ordet

 

 

 

 

”Här kommer så som vi upplevt hela processen utifrån rollen som tänkt hyresgäst i BOABs lokal. 

Som hyresgäst inför en renovering och verksamhetsförändring i BOABs lokal på Sikforsvägen 11 har vi på HFS gym fått möjlighet att tycka till en del gällande utformning och ytskikt. Fastighetsägare med Bergslagshus har lyssnat in och diskuterar våra önskemål. 

Med stort engagemang har ni på Bergslagshus lagt upp sunda kompetenta alternativ som mångt och mycket förbättrat vår verksamhet.  

Det har varit ett bra samarbete mellan oss som hyresgäst, fastighetsägare och framförallt byggentreprenör med rak och öppen dialog. 

När vi kommer till ytskikten har vi som hyresgäst bara sett en god och hög finish” 

 HFS gym /Stefan & Peter

 

 

” När vi köpte vårt ställe i Älvestorp hade vi behov av att bygga till och bygga om. Vi fick då kontakt med Lasse på Bergslagshus som besökte oss och gav ett mycket gott intryck av ärlighet och kunnighet. Att anlita Bergslagshus visade sig vara ett helt rätt beslut. Företags och arbetsledningen har varit oerhört seriösa och professionella. Bolagets egna hantverkare har i alla detaljer i bygget visat en stor yrkesskicklighet. Bergslagshus samarbetspartner inom bl.a. VVS och el har även de i högsta grad bidragit till att allt arbete är till högsta belåtenhet”

Ring mig gärna på 0707 616161 eller kom förbi, för att se hur bra allt blev

Stefan Sebö Älvestorp 21

Cattis Mickelsson
Cattis Mickelsson Kjellbergs Åkeri AB
I samband med vår ombyggnation så anlitade vi Bergslagshus. Vi är mycket nöjda med hur Bergslagshus har utfört vårt uppdrag. Hos Bergslagshus finns en bred kompetens, gediget hantverkskunnande och en stor förmåga att hitta kreativa lösningar. Vi kan varmt rekommendera er att anlita Bergslagshus!
Kristina Henriksson
Kristina Henriksson Grythytte Qwarn
Bygg och konsult var ett seriöst företag, som jag tryggt kunde anlita. Lika sorgligt som meddelandet att Bygg och konsult såldes…lika glädjande var det då Bergslagshus bildades…. med samma ledning! Bergslagshus är mycket kundorienterade….svarar snabbt i telefon och på mejl. I ”projekt” tillsammans med Bergslagshus är man som beställare alltid delaktig genom fortlöpande information. Vid ”delade meningar” finns alltid tid för diskussion och en gemensam lösning. Samarbetet är mycket bra och som beställare blir man alltid respekterad. Bemötandet består av både skämt och allvar, men är alltid professionellt. Bergslagshus består av ett professionellt gäng glada gamänger under bra ledning!

Kan med fullt förtroende rekommendera Bergslagshus.